Donát Kékesi - Photography

Artdent Fogászat- image fotózás

#fotózás #portréfotózás #enteriőrfotózás #imagefotózás
Artdent Fogászat

Projektleírás

Egy cég arculatát bemutatni mindig kihívás, de annál izgalmasabb, emellett pedig szinte azonnal látható az eredménye. Átadni képekkel a cég értékeit, szolgáltatásait – ez minden esetben teljes körűen átgondolt, és precíz munkavégzést kíván.

Az Artdent Fogászattal való közös projektük során a fogászat működésének bemutatása mellett a cél az volt, hogy a páciensek megismerjék az orvosokat és ott dolgozókat, valamint bepillantást kapjanak a kezelések menetébe, és egy fogászat mindennapjaiba. Az elkészült képek végül nem csak a website-on jelentek meg, hanem a folyamatosan aktív Facebook oldalon is tartalomként szolgálnak.

Enteriőr fotózás

Az előkészületeket és a fénytechnika felállítását követően elkészítettük a rendelő enteriőr fotóit. A cél az volt, hogy esztétikusan, ugyanakkor hitelesen mutassuk be a klinikát a pácienseknek. Hiszen egy jó enteriőr fotó éppen olyan fontos eszköz, mint egy ütős logó vagy egy jó website. A fogászat lokációja kiváló, emellett szuper panorámája van, amelyet igyekeztünk a képeken is visszaadni.

Portréfotózás

Ezt követte a portréfotózás, amely során a klinika csapatáról, az előzetes koncepció alapján két stílusban készítettük a fotókat. A klasszikus fehér hátteres beállítás mellett, rendelői környezetben, az aktuális munkájuk közben is befényképeztük az orvosokat, asszisztenseket és páciens koordinátorokat, így biztosítva a képek sokféleségét, színesítve a klinika arculatát. A csapat nagyon motivált és pozitív volt, ezért egy rendkívül jó hangulatú, oldott légkörű portréfotózás volt, amely jól látszik a képeken is.

Imagefotózás

A sikeres online és offline jelenlét alapja a kiváló minőségű, változatos vizuális tartalom, ezért a szolgáltatásokat bemutató image fotókat is készítettünk. Azzal a céllal, hogy bemutassuk a kezeléseket, a rendelő valódi hangulatát, miliőjét. Annak érdekében, hogy az elkészült fotók hitelesek legyenek, a klinika meglévő pácienseit kértük fel, akik örömmel vállalták a feladatot.

Utómunka, végeredmény

Az utómunka során a retusálás és a színkorrekció mellett a képeket weboldalra, print kiadványokra, és a különböző social felületekre is optimalizáltuk, így a fogászat azonnal közzétehető és felhasználható anyagok birtokába került mindössze pár nap alatt. Néhány héttel később a klinika marketingese örömmel hívott fel minket hogy elújságolja, mennyire megnőtt a weboldal látogatottsága és az online kampányaiknak a teljesítménye azáltal, hogy lecserélték az addigi stock-fotókat az általunk készített hitelesebb, személyesebb képekre.

Edukációs

videók

A COVID-19 vírusra villámgyorsan kellett reagálnia a klinikának, így egy komplett forgatókönyv megírását követően, a videósorozat felvétele után, két napon belül meg is kapták a teljeskörűen megvágott, és feliratozott videóanyagot.

Ezzel költséghatékony, rapid, és személyre szóló kommunikációt tudtak nyújtani pácienseiknek. Mivel a Facebook oldalukra készültek a videók, javasoltuk a videók feliratozását, hogy hang nélkül is fogyasztható tartalmat tudjanak biztosítani. Ezt a feliratozást teljeskörűen, grátiszként el is készítettük a fogászatnak.

 

Stáb

// Fotográfus: Kékesi Donát

// Koncept: Berta Zoltán

// Világosító:Hegedüs Ádám

// Helyszín: Artdent Fogászat