Donát Kékesi - Photography

Referencia

Köszönjük ügyfeleinknek az eddigi megbízásokat! Mindig hálásak vagyunk azért, hogy kiszolgálhatjuk őket.

Nóri & Zoli – Az esküvői fotózásról

“Nagyon profi módon állt hozzá a fotózáshoz és nagyon remek képek készültek. A fotózás előtti kérdésekre nagyon gyorsan választ kaptunk, és ez teljes biztonságérzetet nyújtott. Az esküvőre is idő előtt ért és megtalálta a legszebb részeit a helyszínnek. Azóta is mindenki dicséri a fotókat! 🙂 A képeket is hamar megkaptuk és már a következő heti nászúton megcsodálhattuk őket.”

Kimmel Anita & Elek András

Esküvői fotózás

“Én mint a fényképezés tárgya általában kényszeredetten érzem magam ha engem fotóznak. Donát figyelmessége átsegített a kényszeredett pillanatokon, melyek után az igazi énemet megörökítette. A képeken tényleg én vagyok.”

Békés Balázs // Ügyvéd, adószakértő

Business portréfotózás

Dr. Horváth Balázs – Az image fotózásról

Gomola Márius – Business portréfotózásról

“Nagyszerű szakember, rugalmas, pontos. A képei pedig magukért beszélnek! Donát vérprofi fotós, csak ajánlani tudjuk! Profi, precíz, rugalmas!”

Mezei Tamás // Wia Elektromos Yacht

Image fotózás

“Szuper volt! Nagyon izgultam az elején, de Donát es Orsi mindent megtettek, hogy ezen hamar túllepjek. Végig nagyon jól éreztem magam, és a végeredmény is nagyon klassz lett!”

Bali Orsolya // B2 International Ltd.

Portréfotózás

Kopek Janka – A portréfotózásról

Keszei Regina – A portré fotózásról

“A közös munka során, mindenki az előzékenységével, udvariasságával és kedvességével, együttesen, maximális mértékben azon dolgozott, hogy elégedett legyek, és az ott eltöltött idővel és a lehető  legjobban minden megfeleljen a számomra.”

Antal Erika // Táncművész

Portréfotózás

Akik minket

választottak