Donát Kékesi - Photography

Enteriőr fotózás

A térnek lelke van, és képes vállalkozásunkról úgy beszélni, hogy mi magunk meg sem szólaltunk. Egy jól kivitelezett enteriőr fotó pozitív benyomást kelt, és komoly üzleti eredményeket hozhat minden cég számára.

Bármilyen briliáns enteriőrről is beszélünk, nem elég csupán, ha esztétikus, az is lényeges, hogy azt hogyan tesszük láthatóvá.

Enteriőr fotózásra általában akkor van szükség, ha értékesíteni szeretnénk. Legyen szó akár több vásárlóról, gyorsabb eladási folyamatról, a cél minden esetben megegyezik: vonzóvá tenni egy kívánt teret az érdeklődők számára. Ugyanez a szempont érvényesül egy működő vállalkozásnál is, ahol a munkavállalók megnyerése a cél. A 21. században megkerülhetetlen fontosságú, hogy munkavállalóink milyen környezetben dolgoznak nap mint nap. Ez természetesen sok mindentől függ, viszont a jó enteriőrfotón múlik, hogy mennyien szeretnének belépni az irodánkba.

Az elkészült enteriőr fotók esetében fontos, hogy technikailag kifogástalannak kell lenniük, és megfelelően kell közvetíteniük az üzenetünket is, akár lakásról, cégről, irodáról, vagy márkáról beszélünk. A hiteles kommunikáció egyik eszköze ha a valóságot mutatjuk, így nem okozunk csalódást, egyúttal erősítjük a márkánkat is.

Éppen emiatt enteriőr fotós szolgáltatásunk értékét a jó minőségű képek mellett az is garantálja, hogy csapatunk marketing-szakembere is részt vesz a koncepció megalkotásában és a képek megvalósításában.

Válogatás 

az elmúlt évek fotóiból

Enteriőr fotózás,

mint üzleti eszköz

Enteriőr és lakásfotók

A magas színvonalon elkészített enteriőr- és lakásfotók több érdeklődőt vonzanak, hiszen a képek minőséget valamint igényességet sugároznak. Az ingatlanfotózás során célunk, hogy a lakás a lehető legtöbb potenciális vásárlóhoz vagy bérlőhöz elérjen, annak érdekében hogy a lehető leggyorsabban és legjobb áron értékesíthetővé váljon.

Designer és belsőépítészeti fotók

Designer és belsőépíteszeti portfóliók fotózásánál az értékesítési cél mellett, ebben az esetben sokkal inkább úgy tekintünk egy ingatlanra, mint egy alkotásra. Tehát nem csak a lehetséges vásárló szempontjait vesszük figyelembe, hanem az építészetileg különleges megoldásokat, alkotói szempontokat is, amelyek egyúttal a tervező, a lakberendező, vagy a belsőépítész védjegyei is.

Marketing fotók

A vállalathoz illeszkedő arculat megtalálása nem csak abból áll, hogy tudjuk kik vagyunk és melyek az erősségeink, hanem abból is, hogyan kommunikáljuk ezt mások felé, illetve hogyan látnak minket ügyfeleink. Egy jó enteriőr fotó éppen olyan fontos eszköz egy brand kialakításában és megőrzésében, mint egy ütős logó, vagy egy jó website.

Employer branding fotók

A cégek márkaépítésének fontos eszközévé vált az office-branding. A megnyerő munkáltatói márka egyben alacsony toborzási költséget is jelent. Egy jól felépített employer branding komoly előny a HR-es kezében, amelynek elengedhetetlen eszköze az enteriőr fotó is, amely segít a legideálisabb jelölteket bevonzásában.

Enteriőr fotózás

a szolgáltatás részletei

Találkozunk, kitaláljuk, megbeszéljük

A fotózást megelőzően egy személyes egyeztetés keretében átbeszéljük az igényeket, és azt, hogy az enteriőrfotók milyen céllal készülnek. A brainstormingra előzetesen több koncepcióval is készülünk, amelyek közül közösen kiválasztjuk a célhoz legmegfelelőbbet. Minden esetben egyedi, az enteriőrhöz illeszkedő árajánlattal készülünk.

Professzionális stúdiótechnika

A világítás legalább olyan fontos, mint a profi kameratechnika. A fotózást megelőzően megtervezem a helyszín bevilágítását. A fotózás napján a professzionális lámpák dinamikussá, fényessé varázsolják bármelyik ingatlant, legyen szó akár külső, akár benti fényképekről. A nagylátószögű objektívek, a perspektíva korrekció és nagyfelbontású kamera elengedhetetlen a tökéletes végeredményhez.

Enteriőr fotózás

Az egyeztetett forgatókönyvnek megfelelően történik az enteriőr fotózása. A folyamat során igyekszünk minden részletre kiterjedően figyelni, az egyes terek egyediségét, design elemeit és funkcionalitását is együtt megjeleníteni. A fotózásokon kontroll monitort biztosítunk, melyen rögtön láthatóvá válnak a képek, így azonnal tökéletesítjük a képkivágást, a kompozíciót és a világítást.

Utómunka

A fotózást követően az elkészült, nyers képeket úgy válogatjuk, hogy az általatok megjelölt felületen a lehető legoptimálisabban, a legjobb szögekből mutassuk be az enteriőröket. A kiválasztott képeket a legkorszerűbb Adobe utómunka szoftverekkel tökéletesítjük. Azon túl, hogy a képet színkorrekcióval látjuk el, a torzítások megszüntetése miatt perspektíva-korrekciót is alkalmazunk. Az elkészült anyagot pedig a megbeszélt határidőn belül, egy online, jelszóval védett galériában küldjük el.

Enteriőr fotózás –

rólunk mondták

5 db csillag

„Befektetőként stúdió méretű lakások felújításával foglalkozom, ahol főként tehetős külföldieket célzunk meg, akik szeretik az igazi kis ékszerdobozokat a belvárosban. Már több eladás során igénybe vettem Donát segítségét, aki nem csak kiváló képeket készített, de segített abban is, hogy minden hirdetőfelületre a legoptimálisabb méretű változatok készüljenek el, minőségromlás nélkül.”

Ökrös Sándor

Enteriőr fotózás

5 db csillag

“Rendelőnk bemutatása nagyon fontos volt számunkra, hiszen hatalmas verseny a fogászatok között a fővárosban. A fogászati eszközök, és a vizsgálói tereinek bemutatása olyannyira jól sikerült, hogy a bejelentkezéskor több páciensünk is említette, hogy azonnal megragadta a figyelmüket a rendelőről készült képek.”

dr. Varajti Artúr

Enteriőr fotózás

5 db csillag

Hotelünk új arculatához kapcsolódóan szerettünk volna új fotókat is, amelyek nem csak belülről, de kívülről is bemutatják a környezetünket. A képek elkészítése során igénybe vettük marketinges szakember közreműködését is, aki külön díj felszámítása nélkül felügyelte a fotózást, így nem csak a szobák látszanak az elkészült képeken, de a hangulatot, és az életérzést is jól adják vissza.

Magyar Ádám

Enteriőr fotózás

5 db csillag

„Ingatlanközvetítéssel 15 éve foglalkozom, Donáttal pedig már több mint 5 éve dolgozom együtt, és állítom, hogy nagyon sok kritikusabb eladási folyamatot könnyítettek meg, hangulatos és élethű képei. Munkája gyors és pontos. Emellett az időpont egyeztetés esetében is nagyon rugalmas volt. Bátran ajánlom mindenkinek!”

Barta Edit

Enteriőr fotózás

5 db csillag

„Co-Working irodánk megnyitásakor nem is gondoltuk volna, hogy ennyire sokat számít a lokáció és az ingyenes kávé mellett az is, hogyan látják viszont az érdeklődők az irodát weboldalunkon. Donát képei a valóságot mutatják, de a lehető legízlésesebben tálalva.”

Horváth Balázs

Enteriőr fotózás

5 db csillag

„A lenyűgöző ételfotók mellett rájöttünk, hogy a hangulat az, amiért igazán minket választ egy vendég, vagy amiért valaki törzsvendégünk lesz. Büszkék vagyunk enteriőrünkre, amit Donát olyan érzékenységgel és látásmóddal örökített meg.”

Felix Kitchen & Bar

Enteriőr fotózás