Donát Kékesi - Photography

Reklámfotózás

Egy brand megköveteli az önkifejezést. Megérdemli, hogy időt és energiát dedikáljunk annak, hogy megtaláljuk azokat embereket, akik segíteni tudnak ebben.

A Stock oldalakról letöltött  fotók gyors és egyszerű megoldást kínálnak. De miért próbálnánk olyan tartalmakkal reklámozni, amelyek nem is rólunk szólnak és nélkülözik a személyességet, hitelességet? 

Ha szeretnéd magasabb szintre emelni a vállalkozásod, branded, valamint a terméked vagy szolgáltatásod vizuális kommunikációját, mi segítünk Neked kialakítani és megvalósítani egy egyedi, kreatív koncepciót. Így hozzuk létre azt a képanyagot, amely hitelesen és hatékonyan közvetíti a vállalat értékeit, mert egy sikeres márka ismérve az, hogy saját hangján képes szólni az emberekhez. Minél magasabb színvonalú képekkel mutatod be az általad kínált termékeket, szolgáltatásokat, annál biztosabb lehetsz az üzleti sikeredben.

Válogatás

az elmúlt évek fotóiból

Milyen tartalmakat

készítünk?

Reklámfotózás

A reklámfotózás során célunk, hogy olyan képeket készítsünk, amelyek nem csak életérzést közvetítenek, hanem kiemelik a brand, a termék vagy a szolgáltatás értékeit is. A reklámfotózás szolgáltatásunk így tudja a legjobban megismertetni a márka üzenetét azokkal, akikhez szólni szeretnénk. Minden esetben figyelünk arra, hogy a világítás és a kompozíció tökéletes legyen, valamint az elkészült kampányanyag történetet meséljen.

Céges Image fotózás

Az image képeket online kommunikációnk frontvonalában használjuk: social-mediában, weboldalunkon és hirdetéseinkben. Csapatunk marketing szakembere nem csupán a tervezésben és a koncepció kidolgozásában vesz részt, de az image fotózás során is aktívan közreműködik. Így olyan végeredmény jön létre, amely a vállalkozás értékeit precízen közvetíti.

Magazinfotózás

Egy magazin már megjelenésével körülírja, hogy milyen olvasói réteghez szól. A címlap-, és divatfotók, PR cikkekhez készülő képek elkészítése teljes körű és kreatív, ugyanakkor izgalmas feladatok, egy interjúalany fotózásánál a képnek legalább annyira beszédesnek kell lennie, mint a kérdésekre adott válaszoknak. 

Enteriőr fotózás

Enteriőr fotózásra általában akkor van szükség, ha egy ingatlant értékesíteni szeretnénk. Legyen szó akár több vásárlóról, gyorsabb eladási folyamatról, a cél minden esetben megegyezik: vonzóvá tenni egy kívánt teret az érdeklődők számára. Ne csak létrehozzunk szép tereket, tegyük őket már a belépés előtt láthatóvá.

Termékfotózás

Az egyedi termék- és tárgyfotók felkeltik a vásárló érdeklődését, és megválaszolják a külsővel kapcsolatos kérdéseket. Emellett bizalmat is épít, hiszen a felhasználó a jó megjelenést tudat alatt a minőséggel azonosítja. A termékfotózás során a kompozíció és a háttér kiválasztásakor végig szem előtt tartjuk a képek felhasználási formáját annak érdekében, hogy az elkészült fotók maximálisan illeszkedjenek a weboldal, kiadvány vagy katalógus stílusához.

Rendezvénykommunikáció

A rendezvényfotózás szolgáltatásunk magában foglalja a teljes esemény dokumentációját, beleértve a hangulat és helyszíni fotókat, storytelling képsorozatot, valamint az employer branding és a social mediára optimalizált képeket. A képanyag pedig kiváló kommunikációs eszköz egy-egy rendezvény promóciójánál.

Reklámfotózás

a szolgáltatás részletei

Találkozunk, kitaláljuk, megbeszéljük

Mielőtt bármi is történne, szeretnénk feltérképezni, hogy pontosan mit is álmodtatok meg. Az előzetes egyeztetések során megismerjük a márkát, valamint az elképzeléseiteket, víziótokat az elkészülő anyaggal kapcsolatban. Részletesen átbeszéljük az elkészülő képek célját, hogy milyen felületeken szeretnétek használni ezeket.

Kreatív koncepció, forgatókönyv

A találkozót követően elkészítünk több kreatív koncepciót, moodokat gyűjtünk és vázlatokat készítünk. Ezt követően közösen kiválasztjuk azt, amelyik a végeredmény szempontjából a legmegfelelőbb. Végül véglegesítjük az ütemtervet, és már nincs is más hátra, mint ‘csupán’ a megvalósítás. 

Szervezés

Két egyforma koncepció nem létezik, egy fotózás szervezése azonban már régóta ismert feladat számunkra. A kivitelezés logisztikájában rutinosan mozgunk, illetve a tapasztalt csapatunk precízen állítja össze a megvalósítás elengedhetetlen infrastruktúráját is. Ekkor történik az esetleges szereplőválogatás, a forgatókönyv véglegesítése, valamint a stáb diszponálása. Csapatunk tagjai között fodrász, sminkes és stylist is szerepel, hogy a végeredmény a legkiválóbb legyen.

Shooting

Felszerelésünk és eszközeink a legmagasabb színvonalat képviselik,amelyek nem csak a kor követelményeinek felelnek meg, hanem azok bármilyen fotózási, forgatási körülmények közé illeszthetőek, legyen szó akár egy néhány fős portréfotózásról, akár egy teljes stábos forgatásig. Hiszünk az udvarias, asszertív kommunikációban, alkalmazkodunk a körülményekhez és a környezethez, hogy a végeredmény a legtökéletesebb legyen.

Management

Amellett tesszük le a voksunkat, hogy a teljes fotózási folyamat minden lépésénél a legalkalmasabb személy legyen jelen. Igény szerint a kreatív alkotókkal egyenértékű precíz projektmanager, illetve sminkes, fodrász és, stylistok segítik a munkánkat. Nagyobb produkciók esetén külön a projektre dedikált kapcsolattartó és koordinátor segíti a gondtalan információ áramlást a megrendelő és a megvalósítást végző csapat között. Ő az, akihez a fotózás során bármikor és bármivel lehet fordulni.

Utómunka

Az utómunka során végig szem előtt tartjuk, hogy az elkészült képek milyen céllal születnek. Először leválogatjuk a használni kívánt képeket, amiket a legkorszerűbb Adobe utómunka szoftverekkel tökéletesítünk. A magától értetődő színkorrekción felül retusáljuk a képeket, illetve bizonyos esetekben perspektíva-korrekciót is alkalmazunk. A kész anyag pedig egy online galériában érkezik.

Werk fotó és videó

Tudjuk, hogy milyen különleges élmény egy izgalmas koncepció mentén megvalósuló fotózás, ezért sok esetben egy külső kamerával egyfajta háttéranyagként rögzítjük is azt, hogy az alkotásnál jelenlévők visszaidézhessék a napot vagy napokat. Ezek nem csak a vállalati márkát erősíti, de jó kommunikációs eszköz is lehet egy employer branding kampány során.

Reklámfotózás –

rólunk mondták

5 db csillag

“Egy fogorvos számára a pozitív kép kialakítása nem csak akkor fontos ha egy páciens betér a rendelőbe, hanem ezt megelőzően is, hiszen a legtöbben félnek tőlünk. Számomra azonban fontos volt, hogy rólam és kollégáimról is olyan fotók készüljenek a weboldalunkra, amin látszik az általunk képviselt barátságos szemlélet, közvetlenség, megjátszás nélkül.”

Dr. Varajti Artúr

Céges image fotózás, reklámfotózás

5 db csillag

“Nagyon tetszett, hogy gyorsan le tudtuk egyeztetni a fotózás részleteit. Donát pontos időbeosztást készített a fotózás menetrendjéről, így az irodai a munkának sem kellett megállnia. Jól megértette kihez, milyen nyelven kell szólni, és azt is jól feltérképezte, hogyan lehet kihozni a kollégákból azt, amit mi látni szeretnénk, ehhez jön hozzá az is, hogy ár-érték arányban mindig jó választásnak bizonyult számunkra a közös munka.”

Dr. Horváth Balázs

Portréfotózás, image fotózás

5 db csillag

„Cégünk nemzetközi piacra lép hamarosan, ezért fontosnak láttuk, hogy professzionális fotókkal tehessük meg mindezt új weboldalunkon. Donát nem csak profin és rugalmasan kezelte a fotózás időpontját, de az elkészült képeket is extra gyorsan szállította nekünk, amiért hatalmas köszönettel tartozunk.”

Molnár Bálint

Portréfotózás, termékfotózás

5 db csillag

“Sokáig keresgéltük a megfelelő fotóst ahhoz, hogy végre minden kollégánk méltó módon jelenhessen meg weboldalunkon. Imádtuk a fotózást, és külön köszönjük a lehetőséget, hogy a helyszínen eszünkbe jutott spontán fotókra sem mondott nemet. Sőt, még az enteriőr külön megörökítésére is szánt időt. Magáért beszél a munkája!”

Gódor Nagy Rita

Céges image fotózás, termékfotózás

5 db csillag

„Co-Working irodánk megnyitásakor nem is gondoltuk volna, hogy ennyire sokat számít a lokáció és az ingyenes kávé mellett az is, hogyan látják viszont az érdeklődők az irodát weboldalunkon. Donát képei a valóságot mutatják, de a lehető legízlésesebben tálalva.”

Horváth Balázs

Enteriőr fotózás, reklámfotózás

5 db csillag

„A lenyűgöző ételfotók mellett rájöttünk, hogy a hangulat az, amiért igazán minket választ egy vendég, vagy amiért valaki törzsvendégünk lesz. Büszkék vagyunk enteriőrünkre, amit Donát olyan érzékenységgel és látásmóddal örökített meg.”

Felix Kitchen & Bar

Enteriőr fotózás