Donát Kékesi - Photography

Esküvői fotózás

Minél személyesebb, annál emlékezetesebb. Foglaljatok időpontot és az elkészült képekre  100%-os garanciát vállalok.

Nóri & Zoli

mesél az esküvői fotózásukról

Nóri & Zoli mesél az esküvői fotózásukról

Esküvői fotózás

lépésről lépésre

Személyes találkozó

Mielőtt bármibe belekezdünk, meghívlak benneteket egy kötetlen beszélgetésre, ahol megismerjük egymást, elmesélitek a személyes történeteket és az esküvővel kapcsolatos elképzeléseiteket. Megmutatom a korábbi munkáimat, majd a találkozót követően küldök nektek egy árajánlatot.

Koncepció

Miután sikerült megegyeznünk, kidolgozok számotokra egy személyre szabott koncepciót, valamint javaslatot teszek az elkészülő képek stílusára és kompozícióra vonatkozóan. Az egyeztetések során mindent megteszek, hogy az ezzel kapcsolatos dolgokat levegyem a vállatokról és Ti valóban a lényeges dolgokra koncentrálhassatok.

Az esküvő előtt

Az esküvő közeledtével részletesen átbeszéljük a forgatókönyvet annak érdekében, hogy minden helyszínről, eseményről és perspektívából elkészüljenek a legjobb képeitek. Továbbá a kreatív, páros fotók elkészítésével kapcsolatban is egyeztetjük a részleteket.

Az esküvő napján

A megbeszélt időpontban, alkalomhoz illő öltözetben megérkezem. Az előkészületek fényképezése mellett, a vendégek érkezése előtt a feldíszített helyszínről is készítek képeket. Az események során láthatatlanul leszek jelen minden fontos mozzanatnál, elkapott csóknál, nevetésnél és meghitt momentumnál.

Kreatív, páros fotók

A kreatív fotózásnál kiemelten figyelek arra, hogy az elkészült képeken a lehető legtermészetesebben mutassatok. A fotózás során instrukciókkal segítem, hogy egymásra hangolódjatok és a beállításokat különleges perspektívákból készítem el.

Utómunka

Az esküvőt követően az elkészült képeket leválogatom és utómunkázom. Ez tartalmazza az összes kép színkorrekcióját és a kreatív képek retusálását. A végleges anyagot pedig egy személyre szabott, jelszóval védett galériában teszem elérhetővé print, valamint webes formátumban. A  képeket archiválom, így azok később is rendelkezésre állnak.

Mit kaptok?

Találkozunk, kitaláljuk, megbeszéljük

Átbeszéljük, hogy milyen hangulatú fotókat szeretnétek és hogyan képzelitek el az esküvőtöket. Egyeztetünk minden részletet, hogy az összes fontos eseményről és helyszínről elkészüljenek a legjobb képeitek.

Kreatív fotósorozat

Olyan fotósorozatot készítek rólatok, amelyeken nagyszerűen mutattok és amely a különleges napotok hangulatát a legjobban visszaadja.

15 napon belül megkapjátok a képeket

A legkorszerűbb utómunka szoftver és az erre specializálódott munkatársam biztosítja, hogy nem csak kifogástalan minőségben, hanem a lehető leghamarabb megkapjátok az elkészült esküvői képeket.

Esküvői fotósorozat

Az elkészült esküvői fotósorozatotok a készülődést, a szertartást, az első táncot és a nap mindent fontos eseményét, történetét elmeséli.

100% garancia –

mit takar pontosan?

Nem kockáztattok semmit, hiszen a képeket csak akkor kell kifizetnetek, ha elégedettek vagytok az általam nyújtott minőséggel.(Ebben az esetben a képek azonnal törlöm.)
 
Ez a pályafutásom során egyszer sem fordult elő. A több mint 10 éves szakmai tapasztalat, a gondos előkészület és a legkorszerűbb technika garancia a sikeres fotózásra és kifogástalan végeredményre.

Válogatás 

az elmúlt évek fotóiból

Regina & Bence

Regina & Bence

megnézem

Orsi & Sebi

Orsi & Sebi

megnézem

Judit & Tamás

Judit & Tamás

megnézem

Réka & Csongor

Réka & Csongor

megnézem

Nóri & Zoli

Nóri & Zoli

megnézem

Anita&Andris

Anita&Andris

megnézem

Vanda&Gergő

Vanda&Gergő

megnézem

Kinga&Laci

Kinga&Laci

Megnézem

Márti & Marci

Márti & Marci

megnézem