Donát Kékesi - Photography

Esküvői fotózás

Legyen az esküvői fotóitok olyanok, amilyeneknek elképzeltétek. Ott leszünk minden mosolyál, ölelésnél és csóknál, hogy lefényképezzük.

A „Nagy napon” egy fotósnak mindenhol ott kell lennie, ráadásul mindenhol egyszerre. Ennek a Ninja szuperképességnek én már a birtokában vagyok, így nem csak az garantált, hogy készül néhány szép kép a családi albumba, hanem az is, hogy olyan emlékek és hangulatok kerülnek képre, amik még évek múlva is szívmelengető élmények lesznek.

Azt hiszem, hogy amikor ezeket a sorokat olvassátok, már hónapok óta a szervezés és tervezés tölti ki a napjaitokat. Számomra fontos, hogy ne csak egy árajánlat legyen amit kínálok nektek, így a megállapodásunk előtt egy kötetlen beszélgetésre hívlak titeket, ahol megismerem a személyes történeteteket, és az esküvővel kapcsolatos elképzeléseiteket.

Az esküvői képeitek pedig rólatok szólnak majd, pont olyannak mutat majd titeket, amilyenek Ti vagytok. Észrevehetetlen leszek, nem úgy, mint az elkészült fotók, ezt garantálom.

Válogatás

az elmúlt évek fotóiból

Regina & Bence

Regina & Bence

megnézem

Orsi & Sebi

Orsi & Sebi

megnézem

Judit & Tamás

Judit & Tamás

megnézem

Réka & Csongor

Réka & Csongor

megnézem

Nóri & Zoli

Nóri & Zoli

megnézem

Laura&Balazs

Laura&Balazs

megnézem

Vanda&Gergő

Vanda&Gergő

megnézem

Kinga&Laci

Kinga&Laci

Megnézem

Márti & Marci

Márti & Marci

megnézem

Amelyekre kiemelten figyelünk

az esküvői fotózás során

Helyszínfotók

A megbeszéltek szerint, a vendégek érkezése előtt az esküvőtök különböző helyszíneit és díszleteit is lefényképezem. Természetesen együttműködve a dekorossal és csapatával.

Hangulatképek

Az esküvői fotózás során nem csupán az a cél, hogy időrendben dokumentáljam az eseményeket, hanem, hogy visszaadjam a fergeteges, romantikus, bájos, vagy éppen vicces hangulatot.

Storytelling képsorozat

Az esküvőtökről egy teljes fotósorozatot készítek, amely elmesél, felelevenít és hozzáad az esemény teljességéhez, mintha csak egy film kockái elevenednének meg a szemeitek előtt.

Kreatív fotók, csak természetesen

A kreatív, páros fotózásnál kiemelten figyelek arra, hogy az elkészült képeken a lehető legtermészetesebben mutassatok. Apró instrukciókkal segítem, hogy egymásra hangolódjatok, a kettőtök közötti intimitást különleges perspektívákból mutatom meg.

Behind the scenes

Természetesen Rólatok készül a legtöbb kép, de olyan fotókat is készítek, amelyek az előkészületeket, vagy a háttérben folyó eseményeket mutatják meg. Síró nagymama? Első sorban szundikáló unokahugi? Izgalmas, “behind the scenes” képek is készülnek, amelyeket mindig öröm lesz visszanézni.

Csoportképek

A csoportképek koordinálásánál igyekszem kamatoztani az üzleti fotózásban szerzett gyakorlatomat, így a lehető leggyorsabban, fárasztó, és untig ismételt poénoktól mentesen, a ceremóniamesterrel együttműködve készítem el a teljes- és a tematikus csoportképeket.

Esküvői fotózás

a szolgáltatás részletei

Találkozunk, kitaláljuk, megbeszéljük

A rövid telefonos vagy emailes egyeztetést követően személyesen átbeszéljük, hogy milyen hangulatú, stílusú fotókat szeretnétek, és hogyan képzelitek el az esküvőtöket. Szívesen ötletelek veletek, inspirációként pedig megmutatom korábbi munkámat is.

Precíz tervezés és egyeztetés

Az esküvő közeledtével részletesen átbeszéljük a kész forgatókönyvet annak érdekében, hogy az összes helyszínről és eseményről készíthessek egy előzetes fotózási tervet. Az előkészület során folyamatosan egyeztetünk a szolgáltatókkal, hogy a „Nagy napon” minden rendben menjen.

Jegyesfotózás

Lepjétek meg egymást – és persze a szeretteiteket – ragyogóan szép jegyesfotókkal, akár az első randitok helyszínén. Készül rólatok egy szuper fotósorozat, ami nagyban segít benneteket oldódni az esküvői fotózás előtt. A kész képek rólatok szólnak majd, pont olyannak mutat majd titeket, amilyenek Ti vagytok.

Esküvői fotózás

Az elkészült esküvői fotósorozat a nap mindent fontos eseményét, történetét elmeséli, beleértve a készülődést, a szertartást, és az első táncot is. Olyan fotósorozatot készítek rólatok, amely a különleges napotok hangulatát a legjobban visszaadja.

Kreatív, páros fotók

Figyelek arra, hogy a kreatív esküvői fotózás egy jó hangulatú, könnyed és természetes folyamat legyen. Sokan rettegnek a fotózástól, viszont ne aggódjatok, semmi olyan beállított pozíciót nem erőltetek rátok, amiben kényelmetlenül éreznétek magatokat. Instrukciókkal segítem, hogy egymásra hangolódjatok és a beállításokat különleges perspektívából készítem el.

A legjobb képek már az esküvő napján

A remek fotók készítése mellett már a helyszínen szerkesztem is a képeket, azaz javítom a színeket, és a legjobb felvételeket átadom, így az esküvő napján már professzionális képeket publikálhatsz. Így nem lesz szükségetek telefonnal készült fotókra a közösségi médiában!

Esküvői képek - 15 napon belül

A legkorszerűbb utómunka szoftver és az erre specializálódott munkatársam biztosítja, hogy nem csak kifogástalan minőségben, hanem a lehető leghamarabb megkapjátok az elkészült esküvői képeket. A végleges anyagot pedig egy jelszóval védett galériában kapjátok meg.

Nóri & Zoli
mesél az esküvői fotózásukról

Esküvői fotózás

rólunk mondták

5 db csillag

“Nagyon profi módon állt hozzá a fotózáshoz és nagyon remek képek készültek. A fotózás előtti kérdésekre nagyon gyorsan választ kaptunk, és ez teljes biztonságérzetet nyújtott. Az esküvőre is idő előtt ért és megtalálta a legszebb részeit a helyszínnek. Azóta is mindenki dicséri a fotókat! 🙂 A képeket is hamar megkaptuk és már a következő heti nászúton megcsodálhattuk őket.”

Anita & András

Esküvői fotózás

5 db csillag

“Donáttal az esküvői fotózás minden pillanatátát élveztük! A nagy nap előtti egyeztetések és a helyszín bejárásai során már biztosak lehettünk abban, hogy bármi is történjen, a fotozás a legjobb kézbe került. Folyamatosan követte a különbőző eseményeket, helyszíneket, különleges kéréseket, így nem volt meglepetés, hogy minden pillanatát megörökítette életünk egyik legfontosabb napjának.”

Eleonora & Zoltán

Esküvői fotózás

5 db csillag

Donát kreatív és különleges látásmódjával, csodálatos képeken örökítette meg az esküvőnket.
A kreatív fotózáson fantasztikus hangulatot teremtett, amivel gyorsan oldotta a feszélyezettségünket. Profi és sallangoktól mentes képeket kaptunk, nem mellesleg nagyon gyorsan, amiket azóta is szeretünk visszanézni.

Judit & Tamás

Esküvői fotózás

5 db csillag

Szeretnénk megköszönni kiemelkedő munkádat! Esküvői fotózásra Nálad jobbat nem is találhattunk volna, a képek hangulata tökéletesen visszaadja az aznapi jókedvet. 😀
Profi szakmai hozzáértésed, meglátásaid és ötleteid valamint maga a személyed! megalapozta, hogy jól érezzük magunkat a fotózások alatt.
Minden fontos pillanatot sikerült észrevétlenül megörökíteni, azóta is örömmel nézzük vissza a képeket! Bátran ajánlunk mindenkinek!

Dóri & Zoli

Esküvői fotózás

5 db csillag

Az esküvőnk fotózására kértük fel Donátot. Amellett, hogy mind a kreatív, mind pedig az este során készült képek fantasztikusak lettek, az tette számunkra különlegessé a képeket, hogy több olyan pillanatot is sikerült elkapnia, amiről elképzelni sem tudtuk, hogy megörökíthetőek – mindezt úgy, hogy fel sem tűnt, hogy Donát egész este fotózta a násznépet.
Két szóval tudnám jellemezni: prémium, elnök.

Balázs & Laura

Esküvői fotózás

5 db csillag

Mikor először találkoztam Donáttal, az Egek ura című film jutott róla eszembe, ahol George Clooney „vérprofi módon” csekkol be a reptéren. Azóta több közös munkánk is volt Donáttal és igazolta, hogy tökéletes szakember, villámgyors, megbízható, szerény és ami a legfőbb: nagyszerű ember. Nemcsak kollégámnak, hanem barátomnak is tartom, így a jegyesfotózásunkat is Vele készíttettük, ami nem is sikerülhetett volna jobban. Bátran ajánlom/ajánljuk mindenkinek!

Márti & Marci

Esküvői fotózás