Donát Kékesi - Photography

Portréfotózás

A sikeres online és offline jelenlét alapja a kiváló minőségű, egyedi vizuális tartalom. 
A weboldalon, a közösségi médiában és az önéletrajz esetén is az emberek 95%-a fotót nézi meg először. Nem túlzás azt állítani, hogy ezen a ponton dől el az együttműködés további lehetősége. Egy jó portré éppen olyan fontos eszköz egy brand kialakításában és az üzleti megjelenésben, mint egy ütős logó, vagy egy jó website.
A mindenki által áhított professzionális üzleti megjelenés növeli a személyességet, a hitelességet és a megbízhatóságot. Akár hazai és külföldi piacról, versenyszféráról vagy szolgáltatói szektorról, alapítványról, vagy tudományos társaságról beszélünk.

Hogyan szeretnéd, hogy az emberek a vállalkozásodra tekintsenek? Emelkedj ki a tömegből és készítess egyedi koncepcióra épülő portréfotót. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk kiválasztani a hozzátok illő témát, stílust és helyszínt. Mindent megteszünk azért, hogy a vízió valósággá váljon, kiegészítve egy sor professzionális szolgáltatással.

A portréfotózásra 100% garanciát vállalunk. A fotózásért kizárólag abban az esetben szükséges fizetnetek, ha a végeredménnyel elégedettek vagytok.

Válogatás

az elmúlt évek fotóiból

Amelyekre kiemelten figyelünk

a portréfotózás során

Stílus

A koncepció közös kidolgozásakor átbeszéljük, hogy milyen stílus és hangulat illeszkedik a legjobban a márkádhoz és ahhoz az üzleti célhoz amit kitűztetek. Nálunk bármilyen megoldás mellett is döntötök személyre szabott ajánlatot készítek számotokra. A kompozíciót, a beállításokat és a fényeket is egyedileg tervezzük meg, a Ti elképzeléseitekhez igazodva.

Ember

A portré fotózás sokak számára kritikus pont, hiszen mindenkinek megvan az az arca amit szívesen lát, és az is amit a legszívesebben elrejtene. Törekszem arra, hogy akik a kamerám elé kerülnek egy jó hangulatú, oldott légkörű fotózáson vegyenek részt, ahol személyre szabottan kommunikálok mindenkivel. Arra pedig még sosem volt példa, hogy megrettentem volna az alábbi mondattól: “Sosem szerettem ha fotóznak.”

Idő

A szelfik világának tempójához nehéz alkalmazkodni, de vallom, hogy megéri, és sokéves tapasztalatomnak köszönhetően a művészi megvalósítás mellett a kiszámíthatóság is fontos számomra. A fotózást minden esetben precíz tervezés előzi meg, így a napi munkának sem kell leállnia a portré fotózás miatt, a végeredményt pedig a megbeszélt határidőn belül, a lehető leggyorsabban átadom.

Portréfotózás

a szolgáltatás részletei

Találkozunk, kitaláljuk, megbeszéljük

A portréfotózást megelőzően egy személyes egyeztetés keretében átbeszéljük az igényeket, és azt, hogy a képek milyen céllal készülnek majd. A brainstormingra előzetesen több koncepcióval is készülök, amelyek közül közösen kiválasztjuk a legmegfelelőbbet. Minden esetben egyedi, megrendelőimre szabott ajánlattal készülök.

Hair & makeup, stylist

A portréfotózás során a gyorsaság kiemelten fontos szempont, hiszen nem csak az idő telik, a modellek lelkesedése is hamar alábbhagy, ha nem történik meg a “Wow!”-pillanat. Éppen ezért dolgozom több fodrásszal, sminkessel és stylisttal is, akik igény esetén rendelkezésedre állnak, hogy mindenki a legjobb formáját hozhassa. A profi smink nem csak a fotózás exkluzivitását növeli, hanem segíti a ráhangolódást, így a kamerám elé érve könnyebb oldottabb hangulatban lenni.

Portréfotózás

Az egyeztetett forgatókönyvnek megfelelően történik a portréfotózás. Hiszek az udvarias, asszertív kommunikációban, és tekintve, hogy egy teljes stábbal dolgozom, így kellő figyelmet szánok minden portréalanyra. Minden fotózásra viszek magammal kontroll monitort, amelyen azonnal láthatóvá válnak a képek, így még a helyszínen tökéletesíteni tudjuk a képkivágást, a pozíciót és a világítást.

Professzionális stúdiótechnika

A világítás legalább olyan fontos, mint a profi kameratechnika. A fotózást megelőzően megtervezem a helyszín megvilágítását, külső helyszínnél pedig előzetes tervet készítek. A fotózás napján a professzionális lámpák dinamikussá, fényessé varázsolják a portrékat. Egyedi enteriőr vagy stúdióban készült képek? Bármelyiket is választod, biztosan megtaláljuk a legelőnyösebb kompozíciót.

Utómunka

A fotózást követően a nyers nézőképeket 24 órán belül megosztom, igény esetén segítek a képek kiválasztásában is. A leválogatott fotókat a legkorszerűbb utómunka szoftverekkel egy retusőr kollégám tökéletesíti. Az elkészült anyagot pedig a megbeszélt határidőn belül, egy online, jelszóval védett galériába töltöm fel.

Werkfotók a portréfotózás mellé

A jól sikerült portréfotók mellé ajándékként a fotózás során készített werkfotókat és -videókat adok, amelyeket szabadon használhattok a vállalati kommunikáció során. Ez nem csak a márkát erősíti, de jó kommunikációs eszköz is lehet egy employer branding kampány során. Van már Instagramotok? Ez szuper, a megfelelő mutációban küldöm át nektek az elkészült werk anyagokat.

Amelyekre kiemelten figyelünk

a portréfotózás során

Portréfotózás – 

ezeket mondták rólunk

Kopek Janka – A portréfotózásról
Gomola Márius – Business portréfotózásról
Dr. Horváth Balázs – Az image fotózásról

Portréfotózás –

rólunk mondták

5 db csillag

“Nagyon tetszett, hogy gyorsan le tudtuk egyeztetni a fotózás részleteit. Donát pontos időbeosztást készített a fotózás menetrendjéről, így az irodai a munkának sem kellett megállnia. Jól megértette kihez, milyen nyelven kell szólni, és azt is jól feltérképezte, hogyan lehet kihozni a kollégákból azt, amit mi látni szeretnénk, ehhez jön hozzá az is, hogy ár-érték arányban mindig jó választásnak bizonyult számunkra a közös munka.” Dr. Horváth Balázs

Portréfotózás

5 db csillag

“Egy portfóliónál nem csak az számít, hogy jó képek készüljenek, hanem az is, hogy ha 100 fotót megnéznek egy castingon, akkor benne legyek abban a 10-ben, amire felkapják a fejüket: ehhez ízlés és jó beállítások, látásmód is kell. Donát a profizmusa mellett mindig nagyon jókedvű, pozitív, és könnyű feloldódni a környezetében. Javaslatai nagy segítségemre voltak a fotózás során, a kész képeket pedig rekord gyorsasággal juttatta el hozzám.” Kopek Janka

Portréfotózás

5 db csillag

“Egy fogorvos számára a pozitív kép kialakítása nem csak akkor fontos ha egy páciens betér a rendelőbe, hanem ezt megelőzően is, hiszen a legtöbben félnek tőlünk. Számomra azonban fontos volt, hogy rólam és kollégáimról is olyan fotók készüljenek a weboldalunkra, amin látszik az általunk képviselt barátságos szemlélet, közvetlenség, megjátszás nélkül.” dr. Varajti Artúr

Portréfotózás

5 db csillag

“A közös munka során, mindenki az előzékenységével, udvariasságával és kedvességével, együttesen, maximális mértékben azon dolgozott, hogy elégedett legyek, és az ott eltöltött idővel és a lehető  legjobban minden megfeleljen a számomra.” Antal Erika

Portréfotózás

5 db csillag

“Donát maximálisan profi szervezésben kitűnő profilképeket készitett számomra vállalati felhasználásra. Csak ajánlani tudom! :)” Farkas Ákos

Portréfotózás

5 db csillag

Nagyszerű szakember, rugalmas, pontos. A képei pedig magukért beszélnek! Donát vérprofi fotós, csak ajánlani tudjuk! Profi, precíz, rugalmas!Bali Orsolya

Portréfotózás