Donát Kékesi - Photography

Portréfotózás

A sikeres online és offline jelenlét alapja a kiváló minőségű, egyedi vizuális tartalom. 
A weboldalon, a közösségi médiában és az önéletrajz esetén is az emberek 95%-a fotót nézi meg először. Nem túlzás azt állítani, hogy ezen a ponton dől el az együttműködés további lehetősége. Egy jó portré éppen olyan fontos eszköz egy brand kialakításában és az üzleti megjelenésben, mint egy ütős logó, vagy egy jó website.
A mindenki által áhított professzionális üzleti megjelenés növeli a személyességet, a hitelességet és a megbízhatóságot. Akár hazai és külföldi piacról, versenyszféráról vagy szolgáltatói szektorról, alapítványról, vagy tudományos társaságról beszélünk.

Hogyan szeretnéd, hogy az emberek a vállalkozásodra tekintsenek? Emelkedj ki a tömegből és készítess egyedi koncepcióra épülő portréfotót. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk kiválasztani a hozzátok illő témát, stílust és helyszínt. Mindent megteszünk azért, hogy a vízió valósággá váljon, kiegészítve egy sor professzionális szolgáltatással.

A portréfotózásra 100% garanciát vállalunk. A fotózásért kizárólag abban az esetben szükséges fizetnetek, ha a végeredménnyel elégedettek vagytok.

Válogatás

az elmúlt évek fotóiból

Amelyekre kiemelten figyelünk

a portréfotózás során

Stílus

A koncepció közös kidolgozásakor átbeszéljük, hogy milyen stílus, hangulat illeszkedik a legjobban a márkádhoz, és ahhoz az üzleti célhoz, amit kitűztetek. A kompozíciót, a beállításokat és a fényeket egyedileg tervezzük meg, a Ti elképzeléseitekhez igazodva. Minden esetben személyre szabott ajánlatot kaptok.

Ember

A portréfotózás sokak számára kritikus pont, hiszen mindenkinek van olyan arca amit szívesen lát, és olyan, amit a legszívesebben elrejtene. Célunk, hogy akik a kameránk elé kerülnek, egy jó hangulatú, oldott légkörű fotózáson vegyenek részt, ahol személyre szabottan kommunikálunk mindenkivel.

Idő

A művészi megvalósítás mellett a kiszámíthatóság is fontos számomra. A fotózást minden esetben precíz tervezés előzi meg, így a napi munkának sem kell leállnia a portré fotózás miatt, a végeredményt pedig a megbeszélt határidőn belül, a lehető leggyorsabban átadom.

Portréfotózás

a szolgáltatás részletei

Találkozunk, kitaláljuk, megbeszéljük

A portréfotózás előtt egy személyes egyeztetés keretében átbeszéljük az igényeket, az elképzeléseket, valamint a képek felhasználás és megjelenési célját. A brainstormingra előzetesen több koncepcióval is készülök, amelyek közül közösen kiválasztjuk a legmegfelelőbbet. Minden esetben egyedi, a megrendelőinkre szabott ajánlattal készülünk.

Hair & makeup, stylist

A portréfotózás során igény esetén fodrásszal, sminkessel és stylisttal is dolgozunk, hogy mindenki a legjobb formáját hozza. A profi smink nem csak a fotózás exkluzivitását növeli, hanem segíti a ráhangolódást, így a kameránk elé érve könnyebb oldott hangulatban lenni.

Portréfotózás

A portréfotózás a megbeszélt forgatókönyvnek megfelelően történik. Hiszünk az udvarias, asszertív kommunikációban. Teljes stábbal dolgozunk, így kellő figyelmet tudunk szánni minden portréalanyra. A fotózásokon kontroll monitort biztosítunk, melyen rögtön láthatóvá válnak a képek, így azonnal tökéletesítjük a képkivágást, a pozíciót és a világítást.

Professzionális stúdiótechnika

A világítás legalább olyan fontos, mint a profi kameratechnika. A fotózás előtt megtervezzük a helyszín bevilágítását. A fotózás napján a professzionális lámpák dinamikussá, fényessé varázsolják a portrékat. Egyedi enteriőr vagy stúdióban készült képek? Bármelyiket is választod, biztosan megtaláljuk a legelőnyösebb kompozíciót.

Utómunka

A fotózást követően a nyers nézőképeket 24 órán belül elküldjük, igény esetén segítünk a képek kiválasztásában is. A leválogatott fotókat a legkorszerűbb utómunka szoftverekkel tökéletesítjük. Az elkészült anyagot pedig a megbeszélt határidőn belül, egy online, jelszóval védett galériába kapjátok meg.

Werkfotók a portréfotózás mellé

A jól sikerült portréfotók mellé ajándékként a fotózás során készítünk werkfotókat adunk, amelyeket szabadon használhattok a vállalati kommunikáció során. Ez nem csak a márkát erősíti, de jó kommunikációs eszköz is lehet egy employer branding kampány során. Van már Instagramotok? Ez szuper, werk anyagot a megfelelő formátumban küldjük át nektek.

Portréfotózás – 

ezeket mondták rólunk

Kopek Janka – A portréfotózásról
Gomola Márius – Business portréfotózásról
Dr. Horváth Balázs – Az image fotózásról

Portréfotózás –

rólunk mondták

5 db csillag

“Nagyon tetszett, hogy gyorsan le tudtuk egyeztetni a fotózás részleteit. Donát pontos időbeosztást készített a fotózás menetrendjéről, így az irodai a munkának sem kellett megállnia. Jól megértette kihez, milyen nyelven kell szólni, és azt is jól feltérképezte, hogyan lehet kihozni a kollégákból azt, amit mi látni szeretnénk, ehhez jön hozzá az is, hogy ár-érték arányban mindig jó választásnak bizonyult számunkra a közös munka.”

Dr. Horváth Balázs

Portréfotózás

5 db csillag

„Egy portfóliónál nem csak az számít, hogy jó képek készüljenek, hanem az is, hogy ha 100 fotót megnéznek egy castingon, akkor benne legyek abban a 10-ben, amire felkapják a fejüket: ehhez ízlés és jó beállítások, látásmód is kell. Donát a profizmusa mellett mindig nagyon jókedvű, pozitív, és könnyű feloldódni a környezetében. Javaslatai nagy segítségemre voltak a fotózás során, a kész képeket pedig rekord gyorsasággal juttatta el hozzám.”

Kopek Janka

Portréfotózás

5 db csillag

„Egy fogorvos számára a pozitív kép kialakítása nem csak akkor fontos ha egy páciens betér a rendelőbe, hanem ezt megelőzően is, hiszen a legtöbben félnek tőlünk. Számomra azonban fontos volt, hogy rólam és kollégáimról is olyan fotók készüljenek a weboldalunkra, amin látszik az általunk képviselt barátságos szemlélet, közvetlenség, megjátszás nélkül.”

dr. Varajti Artúr

Portréfotózás

5 db csillag

“A közös munka során, mindenki az előzékenységével, udvariasságával és kedvességével, együttesen, maximális mértékben azon dolgozott, hogy elégedett legyek, és az ott eltöltött idővel és a lehető  legjobban minden megfeleljen a számomra.”

Antal Erika

Portréfotózás

5 db csillag

„Donát maximálisan profi szervezésben kitűnő profilképeket készitett számomra vállalati felhasználásra. Csak ajánlani tudom! :)”

Farkas Ákos

Portréfotózás

5 db csillag

Nagyszerű szakember, rugalmas, pontos. A képei pedig magukért beszélnek! Donát vérprofi fotós, csak ajánlani tudjuk! Profi, precíz, rugalmas!

Bali Orsolya

Portréfotózás