Donát Kékesi – Photography

Portréfotózás

Próbáld ki, 100%-os garanciával!  A fotózásért kizárólag abban az esetben szükséges fizetned, ha a végeredménnyel elégedett vagy.

Frissítenéd önéletrajzod, közösségi oldalaid? Szeretnél megbízható, profi szakemberhez méltó kiadványokat, szakmai anyagokat?

Készíttess business-portrét! A professzionális üzleti portré segít az általad képviselt brand építésében, egyúttal személyességet teremt és professzionalizmust közvetít. Az elkészült portrék jól használhatóak weboldalra, vállalati kommunikációhoz, marketing anyagokhoz, kiadványokhoz, önéletrajzhoz, vagy akár a közösségi oldalakra.

Így történik nálunk

a portréfotózás

Így történik nálunk a portréfotózás

Portréfotózás

lépésről lépésre

Megtervezzük a fotózásod

Első lépésként személyesen vagy telefonon átbeszéljük az igényeidet, hogy milyen stílusú és hangulatú fotókat szeretnél. Ez alapján kidolgozunk neked egy személyre szabott koncepciót, majd javaslatot teszünk az elkészülő képek stílusára és kompozícióra vonatkozóan. 

Egyeztetjük a fotózás helyszínét és az időpontját

Ezt követően a Te időbeosztásodhoz igazodva egyeztetjük a fotózás időpontját. Fotózás előtt teljeskörű tájékoztatást adunk a fotózás menetéről, helyszínéről, valamint a megközelítési és parkolási lehetőségekről is.

Kisminkelünk, felöltöztetünk

Lehetőséget nyújtunk az átöltözésre, továbbá a legjobb végeredmény érdekében, segítünk a szett kiválasztásában. Ha szeretnéd  fodrászt és sminkest is biztosítunk számodra, hogy a legjobb arcodat tudd mutatni az elkészülő portrékon.

Elindul az átalakulás

Első lépésként megteremtjük azt az atmoszférét, amelyben felszabadultan és magabiztosan tudsz a kamera elé állni. Megmutatjuk számodra a legelőnyösebb beállításokat és pozíciókat, amelyekkel rengeteg nyers képet készítünk, különböző hátterek előtt.

Elküldjük email-ben a nézőképeket

A fotózás napján emailben elküldjük neked az összes nézőképet egy privát galériában, hogy nyugodt körülmények között ki tudd választani azokat a képeket, amelyeket megrendelsz. Természetesen ebben a segítségünket is kérheted.

Elkészítjük a portréid

A kiválasztást követően a megbeszélt határidőn belül elkészülünk a fotók színkorrekciójával és retusálással, amelyeket egy személyre szabott, jelszóval védett galériában teszünk elérhetővé számodra, az előre egyeztett formátumokban. 

Mit adunk neked?

Megtaláljuk a fotóidhoz a legjobb helyszínt

Műtermi munkáinkat prémium minőségben felszerelt stúdióban végezzük, de igény szerint külső helyszínen, irodában vagy akár otthoni környezetben is vállaljuk portréfotók készítését.

Azonnal látod az elkészült portrékat

A fotózás alatt a laptopon végig figyelemmel tudod kisérni a rólad készülő fotókat. Ennek köszönhetően tökéletesítjük a beállításokat, pozíciókat, és a helyszínen ki tudod választani a neked tetsző képeket.
}

72 órán belül elkészítjük portréfotóidat

A legkorszerűbb utómunka szoftverünk és az erre specializálódott munkatársunk biztosítja, hogy nem csak kifogástalan minőségben, hanem szinte azonnal megkapod az elkészült portrékat.

5 évig archiváljuk a teljes képanyagot

A rólad készült felvételeket archiváljuk, így azok bármikor rendelkezésedre állnak. Amennyiben a retusálást követően további, új képeket szeretnél megrendelni, természetesen erre is van lehetőség.

100% garancia –

mit takar pontosan?

Nem kockáztatsz semmit, hiszen a fotózás során lehetőséged van megnézni az elkészült portrékat egy monitoron. Ha nem nyerik el tetszésedet az elkészült nyers képek, az esetben a fotózás díj- és kötelezettségmentes. (Ebben az esetben a képek azonnal törljük.)
 
Pályafutásom során egyszer sem fordult elő. Stábunk több mint 10 éves szakmai tapasztalata, a gondos előkészület, a professzionális stúdió, és legkorszerűbb technika garancia a sikeres fotózásra és végeredményre.

Ezeket mondták rólunk

partnereink

“A jó fotók érdekében mindig megmondja, hogy ő mit javasol, és ezek általában bejönnek. ”
“Többség szerintem azon döbbent meg, hogy ez tényleg profi fotó, tényleg gyönyörű, és tényleg én vagyok rajta.”
“Donát gyakorlatilag az első másodperctől fogta kezemet, és végig kísért ezen a feladaton. Lehetővé tette, hogy természetes legyek a fotókon.”
“Jól fel tudta térképezni azt, hogy adott alanyból, hogyan kell kihozni azt, amit mi a nap végén látni szeretnénk a fényképen.”

Néhány általunk készített

portréfotó