Donát Kékesi - Photography

Reklámfilm készítés

Az általunk készített videós projektek során teljes kivitelezést vállalunk a forgatókönyvírástól kezdve, a forgatáson át az utómunkáig bezárólag, mindezt rövid átfutási határidővel.

Reklámfilm

Image videó

Rendezvényvideó

PR videó

Oktató videó

Videoklip

Az elmúlt évek során számos, különböző magyar és multinacionális vállalatnak forgattunk reklámfilmeket, image-videókat, valamint rendezvény és konferencia dokumentációkat. Továbbá alkotói projektek, kisjátékfilmek, videoklipek megvalósításában is szerepet vállaltunk. 

Ötletelünk, kreatív koncepciókat, storyboardokat, gyártási tervet készítünk, valamint stábot szervezünk, helyszínt foglalunk, és szereplőket vágunk. Ezt követően az elfogadott, percre pontos forgatókönyv alapján hatékonyan levezényeljük a forgatást. A nap végére már narrációval együtt kész egy nyers változat, a megbeszélt határidőre pedig már fényelve, utómunkázva, feliratozva, zenével a kész film.

Válogatás

az elmúlt évek munkáiból

I
I
I
I
I
I
I
I

Reklámfilm készítés

szolgáltatás részletei

Találkozunk, kitaláljuk, megbeszéljük

Mielőtt bármi is történne, szeretnénk feltérképezni, hogy pontosan milyen elképzeléseitek vannak  az elkészülő filmmel kapcsolatban. Az előzetes egyeztetések során megismerjük a márkát, víziót, valamint részletesen átbeszéljük, hogy milyen hangulatot, életérzést és üzenetet szeretnénk közvetíteni.

Kreatív koncepció, forgatókönyv

A találkozót követően előkészítünk több kreatív koncepciót, vázlatot. Ezt követően közösen kiválasztjuk azt, amelyik a végeredmény szempontjából a legmegfelelőbb. Végül véglegesítjük a forgatókönyvet, és a koncepcióhoz felállítunk egy mindenre kiterjedő  gyártási tervet is.

Szervezés, gyártás

Ezt követően elvégezzük a szervezéssel és gyártáselőkészítéssel kapcsolatos feladatokat. A folyamat során biztosítjuk a helyszínbejárást, az esetleges szereplőválogatást, valamint a stáb diszponálását, és az egyéb szervezési teendőket.

Stáb

A videó céljától függően az egészen kis létszámú akár 1-2 fős csapattól, egy teljes filmes forgatási stáb diszponálásáig vállaljuk a produkció előkészítését, gyártását és utómunkáját. Csapatunk tagjai között szerepel rendező, világosító és kellékes is, de akár fodrász, sminkes, valamint stylist is rendelkezésre áll, annak érdekében,  hogy a végeredmény a legkiválóbb legyen. 

Professzionális technika

Egy filmforgatás esetében a tartalom mellett a technikai háttér is legalább ugyanolyan fontos, éppen emiatt az eszköztárunkban megtalálhatóak a drónnal készült felvételek, kamera stabilizátorok, professzionális filmes és videós lámpák, greenbox technika és az utómunka stúdió is. Minden esetben az adott projektre szabva állítjuk össze az eszközparkot.

Forgatás

A forgatás napján az előre egyeztetett gyártási tervnek megfelelően történik a felvétel. Hiszünk az udvarias, asszertív kommunikációban, és tekintve, hogy egy teljes stábbal dolgozom, így kellő figyelmet szánunk az ügyféligények teljesítésén túl a helyszíni szereplőkre is. A forgatási napok a filmkészítési folyamat legkreatívabb része, ahol ugyanakkor feszes, fegyelmezett munka folyik.

Utómunka

A forgatást követően elvégezzük az utómunka feladatokat: rögzített videó anyagok vágása, effektezése, animációk készítése, fényelése, feliratozása, narráció és hangkeverése, aláfestő zene hozzáadás. Az elkészült videót pedig a megbeszélt határidőn belül, egy online, jelszóval védett felületen küldjük el.

Werk fotó és videó

Tudjuk, hogy milyen különleges élmény egy izgalmas koncepció mentén megvalósuló forgatás, ezért sok esetben egy külső kamerával egyfajta háttéranyagként rögzítjük is azt, hogy az alkotásnál jelenlévők visszaidézhessék a napot vagy napokat. Ezek nem csak a vállalati márkát erősíti, de jó kommunikációs eszköz is lehet egy employer branding kampány során.

Filmkészítés –

rólunk mondták

5 db csillag

“Egy fogorvos számára a pozitív kép kialakítása nem csak akkor fontos ha egy páciens betér a rendelőbe, hanem ezt megelőzően is, hiszen a legtöbben félnek tőlünk. Számomra azonban fontos volt, hogy rólam és kollégáimról is olyan fotók készüljenek a weboldalunkra, amin látszik az általunk képviselt barátságos szemlélet, közvetlenség, megjátszás nélkül.”

Dr. Varajti Artúr

Céges image fotózás, reklámfotózás

5 db csillag

“Nagyon tetszett, hogy gyorsan le tudtuk egyeztetni a fotózás részleteit. Donát pontos időbeosztást készített a fotózás menetrendjéről, így az irodai a munkának sem kellett megállnia. Jól megértette kihez, milyen nyelven kell szólni, és azt is jól feltérképezte, hogyan lehet kihozni a kollégákból azt, amit mi látni szeretnénk, ehhez jön hozzá az is, hogy ár-érték arányban mindig jó választásnak bizonyult számunkra a közös munka.”

Dr. Horváth Balázs

Portréfotózás, image fotózás

5 db csillag

„Cégünk nemzetközi piacra lép hamarosan, ezért fontosnak láttuk, hogy professzionális fotókkal tehessük meg mindezt új weboldalunkon. Donát nem csak profin és rugalmasan kezelte a fotózás időpontját, de az elkészült képeket is extra gyorsan szállította nekünk, amiért hatalmas köszönettel tartozunk.”

Molnár Bálint

Portréfotózás, termékfotózás

5 db csillag

“Sokáig keresgéltük a megfelelő fotóst ahhoz, hogy végre minden kollégánk méltó módon jelenhessen meg weboldalunkon. Imádtuk a fotózást, és külön köszönjük a lehetőséget, hogy a helyszínen eszünkbe jutott spontán fotókra sem mondott nemet. Sőt, még az enteriőr külön megörökítésére is szánt időt. Magáért beszél a munkája!”

Gódor Nagy Rita

Céges image fotózás, termékfotózás

5 db csillag

„Co-Working irodánk megnyitásakor nem is gondoltuk volna, hogy ennyire sokat számít a lokáció és az ingyenes kávé mellett az is, hogyan látják viszont az érdeklődők az irodát weboldalunkon. Donát képei a valóságot mutatják, de a lehető legízlésesebben tálalva.”

Horváth Balázs

Enteriőr fotózás, reklámfotózás

5 db csillag

„A lenyűgöző ételfotók mellett rájöttünk, hogy a hangulat az, amiért igazán minket választ egy vendég, vagy amiért valaki törzsvendégünk lesz. Büszkék vagyunk enteriőrünkre, amit Donát olyan érzékenységgel és látásmóddal örökített meg.”

Felix Kitchen & Bar

Enteriőr fotózás