Donát Kékesi - Photography

Rendezvényfotózás

A rendezvényfotózás szolgáltatásunk magában foglalja a teljes esemény dokumentációját, beleértve a hangulat és helyszíni fotókat, storytelling képsorozatot, valamint az employer branding és a social mediára optimalizált képeket. Mindezt pontosan megtervezve, észrevétlenül, az ügyféligények maximális figyelembevételével történik.

Rendezvényfotózás

szolgáltatásaink

Egyedi koncepció, tervezés

Minden esetben egyedi koncepció szerint, a szervezőkkel együttműködve dolgozunk. Az esemény előtt részletesen átbeszéljük az igényeket, a rendezvény hangulatát és stílusát, a kiemelt résztvevőket, illetve a teljes forgatókönyvet.

Rendezvényfotózás

A megbeszéltek szerint elvégezzük az esemény dokumentációját, beleértve a hangulat és helyszíni fotókat, storytelling képsorozatot, valamint az employer branding és a social mediára optimalizált képeket.

Előzetes helyszínbejárás

A rendezvény előtt legalább egy órával, igény esetén pedig néhány nappal korábban helyszínbejárást tartunk, ahol felmérjük a környezet adta lehetőségeket, a kiemelt helyszíneket és fotózási pontokat. A helyszínbejárás természetesen díjmentes.

Képek 24 órán belül

Rendezvényt követően akár 24 órán belül, igény esetén már az esemény alatt elkészítjük a fotók utómunkáját. Így már a rendezvény alatt kommunikálni tudsz a történésekről. Ez úgy valósul meg, hogy a fotózással egyidőben, egy külön erre dedikált csapattagunk végzi a képek utómunkáját.

Rendezvényfotózás során készített kép egy sétáló férfiról. KONFERENCIÁK, TRÉNINGEK Válogatás az elmúlt évek munkáiból Rendezvény fotózás során készített konferencia fotó egy előadóról. CÉGES RENDEZVÉNYEK Válogatás az elmúlt évek munkáiból Rendezvény fotózás során készített fotó egy férfi előadóról. Mögötte egy szép orgona. GÁLÁK, DÍJÁTADÓK Válogatás az elmúlt évek munkáiból Rendezvény fotózás során készített fotó egy futóversenyről. SPORT-ESEMÉNYEK Válogatás az elmúlt évek munkáiból Rendezvényfotózás során készített kép Hans Zimmer budapesti koncertjéről. KULTURÁLIS ESEMÉNYEK Válogatás az elmúlt évek munkáiból

Amelyekre kiemelten figyelünk

a rendezvényfotózás során

Kiemelt események, személyek

Az előzetes egyeztetések során elkészített forgatókönyv biztosítja, hogy minden eseményt, mozzanatot és előadást dokumentálunk.

Helyszínfotók

A megbeszéltek szerint még közvetlenül az esemény előtt megfényképezzük a rendezvény helyszíneit, valamint az enteriőröket.

Közösségi oldalakra optimalizált fotók

A rendezvényfotókat a különböző közösségi oldalak felületeire optimalizáljuk, így azok már a rendezvény ideje alatt, további szükséges szerkesztés nélkül publikálhatóak.

Storytelling képsorozat

A rendezvényről nem csupán fotókat készítünk, hanem egy teljes fotósorozatot, amely elmesél, felelevenít és hozzáad az eseményhez. 

Hangulatképek

A rendezvényfotózás során nem csupán az események dokumentálása a cél, hanem, hogy visszaadjuk azok hangulatát, miliőjét.

Employer Branding képek

A dokumentáció mellett hozzáadott értékkel bíró “employer branding” rendezvényfotókat is  készítünk, amelyek külső és belső kommunkációra egyaránt használhatók.

Rendezvényfotózás fekete háttér. Rendezvényfotózás során készített kép a Kékesi Donát Photography csapatáról. Több kamera, nagyobb biztonság A biztonság és gyorsaság érdekében csapatunk minden tagja két kamerával dolgozik. Ez biztosítja, hogy kizárólag a rendezvényfotózásra tudunk koncentrálni és minden történést dokumentálni tudunk, hiszen nem kell az objektívek, valamint az akkumulátorok cseréjével foglalkoznunk. Rendezvényfotózás fekete háttér. Rendezvényfotózás közben Kékesi Donát. Utómunka és online galéria A legkorszerűbb utómunka szoftver és az erre specializálódott munkatársunk biztosítja, hogy nem csak kifogástalan minőségben, hanem a lehető leghamarabb megkapjátok az elkészült képeket. A végleges anyagot pedig a megbeszélt határidőre egy személyre szabott, jelszóval védett galériában tesszük elérhetővé print, valamint webes formátumban. A rendezvényen készült dokumentációt archiválom, így azok később is rendelkezésre állnak. Rendezvényfotózás fekete háttér. Rendezvényfotózás során készített kép. Egy pincér aki vörösbort önt egy pohárba. Bokeh hatás A bokeh hatás a japán boke szóból ered, jelentése homály, elmosódottság. Ezek a típusú objektívek tulajdonságukból fakadóan a rendezvényfotókat új szintre emelik, sokkal nagyobb esztétikai hatást elérve ezzel. A stílusos rendezvényfotókhoz megkerülhetetlen technika, mely minden fotósunk eszközőparkjában megtalálható. Rendezvényfotózás fekete háttér. Rendezvényfotózás során készített rendezvény fotó. Több ember beszélget egy ház előtt. Fényerős objektívek A fényerős objektívek használatával a legelőnytelenebb fényviszonyok mellett is kifogástalan minőségű képeket készítünk. Emellett az esti események, fogadások és vacsorák hangulatát pontosan adjuk vissza, előnyben részesítve a helyszíni és természetes fények használatát, minőségveszteség és kompromisszumok nélkül. Rendezvényfotózás fekete háttér. Rendezvényfotózás során készített koncert fotó, amely Hans Zimmer budapesti koncertjén készült. Nagylátószögű objektívek Nagylátószögű objektív, amellyel nagytotálokat készítünk, hogy az eseményt kontextusba helyezzük. Így nem csak a résztvevők, hanem a helyszínek is láthatóvá válnak, az esemény hangulatát remekül adják vissza. Továbbá az előadások, valamint a konferenciák esetén az előadó és a közönség egy képben történő megmutatására is szolgálnak. Rendezvényfotózás fekete háttér. Rendezvényfotózás során készített koncertfotó egy nőről, aki hegedűl. Teleobjektívek Teleobjektívvel távolról is nagyon közeli képeket tudunk készíteni, melynek legfőbb előnye, hogy észrevétlenül végezzük a munkánkat úgy, hogy a leghitelesebben adjuk vissza rendezvények hangulatát. A szereplőkről, előadókról, valamint a vezetői speechekről így a nagytotálok mellett, közeli képek is készülnek, ezzel tesszük izgalmasabbá a teljes fotós anyagot.

Rendezvényfotózás

csapat

Igény esetén nagyobb események, konferenciák fotózására akár egy 5 fős rendezvényfotós csapatot is tudunk delegálni, melynek teljes menedzsmentjét és szervezését mi biztosítjuk. Így az ezzel kapcsolatos feladatok átvállalásával időt takarítunk meg számodra. A kettő vagy több fotográfus előnye, hogy minden szimultán zajló esemény képre kerül, ezáltal a rendezvényről teljeskörűbb képanyag készül.

Ezeket mondták rólunk

partnereink

Nóri & Zoli - Az esküvői fotózásról
Dr. Horváth Balázs - Az image fotózásról
Kopek Janka - A portréfotózásról
Gomola Márius - Business portréfotózásról
Keszei Regina - A portré fotózásról

Akik minket

választottak