Donát Kékesi - Photography

Rendezvényfotózás

Büszkén mondhatom, hogy többszáz rendezvény dokumentációját követően, számtalan elégedett ügyfél visszajelzésének, valamint rugalmas hozzáállásomnak köszönhetően a legkeresettebb fotográfusok közé tartozom.

Hogyan történik

a rendezvényfotózás?

Megtervezzük a fotózásod

Első lépésként felmérem a rendezvény fotózásához kapcsolódó legfontosabb paramétereket és igényeket, majd mindenre kiterjedő, részletes árajánlatot adok. Továbbá egyeztetjük a képek stílusát, a teljes anyag hangulatát, valamint a rendezvényhez kapcsolódó kiemelt eseményeket és személyeket.

Helyszínbejárás

Igény esetén a rendezvény előtt 1 órával, illetve nagyobb eseményeknél néhány nappal korábban javaslok egy helyszínbejárást, ahol felmérjük a környezet adta lehetőségeket, a kiemelt helyszíneket és fotózási pontokat. A helyszínbejárás természetesen díjmentes.

A rendezvény napján

A rendezvény kezdete előtt legkésőbb 30 perccel, alkalomhoz illő öltözetben a helyszínre érkezem, majd az esetlegesen felmerülő további igényeket véglegesítem. Ennek megfelelően megtörténik a rendezvény dokumentációja. A 2 óra időtartamú, illetve ennél hosszabb rendezvényeken folyamatosan biztonsági adatmentést végzek.

Utómunka

A magas szintű vizualitás érdekében a rendezvényen készült fotókat utómunkázom. A végleges anyagot pedig a megbeszélt határidőre egy személyre szabott, jelszóval védett galériában teszem elérhetővé print, valamint webes formátumban. A rendezvényen készült dokumentációt archiválom, így azok később is rendelkezésre állnak.