Donát Kékesi - Photography

Rendezvényfotózás

A rendezvényfotózás szolgáltatásunk magában foglalja a teljes esemény dokumentációját, beleértve a hangulat és helyszíni fotókat, storytelling képsorozatot, valamint az employer branding és a social mediára optimalizált képeket. Mindezt pontosan megtervezve, észrevétlenül, az ügyféligények maximális figyelembevételével történik.

Rendezvényfotózás

szolgáltatásaink

Egyedi koncepció, tervezés

Minden esetben egyedi koncepció szerint, a szervezőkkel együttműködve dolgozunk. Az esemény előtt részletesen átbeszéljük az igényeket, a rendezvény hangulatát és stílusát, a kiemelt résztvevőket, illetve a teljes forgatókönyvet.

Rendezvényfotózás

A megbeszéltek szerint elvégezzük az esemény dokumentációját, beleértve a hangulat és helyszíni fotókat, storytelling képsorozatot, valamint az employer branding és a social mediára optimalizált képeket.

Előzetes helyszínbejárás

A rendezvény előtt legalább órával, igény esetén pedig néhány nappal korábban helyszínbejárást tartunk, ahol felmérjük a környezet adta lehetőségeket, a kiemelt helyszíneket és fotózási pontokat. A helyszínbejárás természetesen díjmentes.

Képek 24 órán belül

Rendezvényt követően akár 24 órán belül, igény esetén már az esemény alatt elkészítjük a fotók utómunkáját. Így már a rendezvény alatt kommunikálni tudsz a történésekről. Ez úgy valósul meg, hogy a fotózással egyidőben, egy külön erre dedikált csapattagunk végzi a képek utómunkáját.

Amelyekre kiemelten figyelünk

a rendezvényfotózás során

Kiemelt események, személyek

Az előzetes egyeztetések során elkészített forgatókönyv biztosítja, hogy minden eseményt, mozzanat, előadást dokumentálunk.

Helyszínfotók

A megbeszéltek szerint még közvetlenül az esemény előtt megfényképezzük a rendezvény helyszíneit, enteriőröket.

Közösségi oldalakra optimalizált fotók

A rendezvényfotókat a különböző közösségi oldalak felületeire optimalizáljuk, így azokat már a rendezvény ideje alatt, további szükséges szerkesztés nélkül publikálhatóak.

Storytelling képsorozat

A rendezvényről nem csupán fotókat készítünk, hanem egy teljes  fotósorozatot, amely elmesél, felelevenít és hozzáad az eseményhez. 

Hangulatképek

A rendezvényfotózás során nem csupán az a cél, hogy dokumentáljuk az eseményeket, hanem, hogy visszaadjuk annak hangulatát, miliőjét.

Employer Branding képek

A dokumentáció mellett hozzáadott értékkel bíró “employer branding” rendezvényfotókat is  készítünk, amelyek külső és belső kommunkációra egyaránt használhatók.

Rendezvényfotózás

csapat

Igény esetén nagyobb események, konferenciák fotózására akár egy 5 fős, teljes rendezvényfotós csapatot is tudunk delegálni, amelynek teljes menedzsmentjét és szervezését mi biztosítjuk. Így az ezzel kapcsolatos szervezési feladatok átvállalásával időt takarítunk meg számodra. A 2 vagy több fotográfus előnye, hogy minden szimultán zajló esemény képre kerül, ezáltal a rendezvényről teljeskörűbb képanyag készül.

Ezeket mondták rólunk

partnereink

Nóri & Zoli - Az esküvői fotózásról
Dr. Horváth Balázs - Az image fotózásról
Kopek Janka - A portréfotózásról
Gomola Márius - Business portréfotózásról

Keszei Regina - A portréfotózásról

Akik minket

választottak