Donát Kékesi - Photography

Business portréfotózás – Stone Concept

#címlapfotózás #businessportré #üzletiportréfotózás
MVM Group

Projekt leírás

A Stone Concept egy dinamikusan fejlődő, kőburkolatok forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozó cég, amely szaktanácsadással, tervezéssel, illetve látványtervezéssel is foglalkozik. Azzal a céllal kerestek meg minket, hogy szeretnének a csapatukról portréfotókat, illetve csoportképeket, amelyeket a weboldalukon és a közösségi oldalaikon tudnak majd használni.

Az első személyes találkozónkat – amely a helyszínbejárás is volt egyben – a bemutatótermükbe szerveztük. Óriási élmény volt megismerni a high-end burkolatok világát, azonnal közös ötletelésbe fogtunk – amelyben a helyszín innovációja és a kiemelkedő építészeti megoldások is jelentősen inspirált minket.

Business portréfotózás

Az egyénre szabott koncepció elkészítése után egyeztettünk egy időpontot, ahol az előkészületi munkákat követően neki is láttunk a fotózásnak. A hátteret természetesen az extravagáns, egyedi kőburkolatok adták, amelyeket minden munkatárs személyiségéhez társítottunk, figyelembe véve többek között olyan szempontokat, mint a felületek tónusa, textúrája, és a hozzá köthető hangulatot is. 

A képkivágásokat tágabbra, ‘amerikaira’ hagytuk, nem titkolt célunk, hogy így az egyes burkolatokból több látszódjon. Két képet készítettünk mindenkiről, két különböző kompozícióban: egy üzleti, komoly portrét, valamint egy könnyedebb képet, amely mutatott valamit a személyiségéből, a munkahelyen kívüli emberből.

A portréfotózás szolgáltatásunkról olvass itt bővebben!

Csoportkép fotózás

A portrék elkészítése után pedig a csoportképek is elkészítettük. Ezeknél a képeknél a koncepció kidolgozásakor a céghez illeszkedő fiatalos eleganciát és modernitást tartottuk szem előtt. A fotózásnál természetesen kihasználtuk a bemutatóterem adottságait – többek között ezért is döntöttünk a tetőterasz mellett, ahol ha épp nem forgatás zajlik, csapatépítő sütögetés helyszínéül szolgál.

A csoportkép fotózás szolgáltatásunkról olvass itt bővebben!

Utómunka, végeredmény

Az utómunka során fontos szempont volt, hogy a portrék természetessége mellett megtartsuk, sőt kiemeljük a burkolatok textúráját és eredeti színét. Rendkívül motiváló és inspiráló volt a Stone Concept csapatával együtt dolgozni, lenyűgözött minket a hely, a bemutatóterem atmoszférája, a csapat energikussága. Egy igazán precíz, alaposan megszervezett és terv szerint lebonyolított fotózás volt.

Oops...
Slider with alias gallery 2 1 1 not found.

Stáb

// Fotográfus: Kékesi Donát

// Világosító: Kerényi Judit

// Asszisztencia: Hegedüs Ádám

// Smink: Vörös Renáta

// Koncept: Berta Zoltán

// Ügyfél: Stone Concpet