Donát Kékesi - Photography

Image & csoportkép

Az általunk készített fotók tökéletes megvalósítása az egyedi koncepció megtervezése mellett az ideális helyszín kiválasztását, a szervezést, a teljeskörű kivitelezést, valamint az utómunkát is tartalmazza.

Fotózás menete

lépésről lépésre

Megtervezzük a fotózásod

Első lépésként egyeztetjük a fotózás koncepcióját és célját. A személyesen, email-en vagy telefonon kapott információk alapján javaslatot teszek az elkészülő képek stílusára, a kompozícióra és a teljes anyag hangulatára vonatkozóan.

Egyeztetjük a fotózás helyszínét és az időpontját

Ezt követően a Te időbeosztásodhoz igazodva egyeztetjük a fotózás időpontját. Fotózás előtt teljeskörű tájékoztatást adunk a fotózás menetéről, helyszínéről, valamint a megközelítési és parkolási lehetőségekről is.

Kisminkelünk, felöltöztetünk

Lehetőséget nyújtunk az átöltözésre, továbbá a legjobb végeredmény érdekében, segítünk a szett kiválasztásában. Ha szeretnéd  fodrászt és sminkest is biztosítunk számodra, hogy a legjobb arcodat tudd mutatni az elkészülő portrékon.

Elindul az átalakulás

Első lépésként megteremtjük azt az atmoszférét, amelyben felszabadultan és magabiztosan tudsz a kamera elé állni. Megmutatjuk számodra a legelőnyösebb beállításokat és pozíciókat, amelyekkel rengeteg nyers képet készítünk, különböző hátterek előtt.

Elküldjük email-ben a nézőképeket

A fotózás napján emailben elküldjük neked az összes nézőképet egy privát galériában, hogy nyugodt körülmények között ki tudd választani azokat a képeket, amelyeket megrendelsz. Természetesen ebben a segítségünket is kérheted.

Elkészítjük a képeid

A kiválasztást követően a megbeszélt határidőn belül elkészülünk a fotók színkorrekciójával és retusálással, amelyeket egy személyre szabott, jelszóval védett galériában teszünk elérhetővé számodra, az előre egyeztett formátumokban. 

Válogatás

az elmúlt évek fotóiból